[latest-posts-slider limit=-1 category=9 arrows=true]

De voordelen van tuinberegening

Een automatische tuinberegening is een waardevolle investering om over na te denken. Het is de meest doelgerichte en efficiënte manier om ervoor te zorgen dat je landgoed genoeg water krijgt zonder dat er te veel of te weinig bewatering ontstaat. Met een automatische tuinberegening kan je gemakkelijk gezond en mooi tuin en park onderhouden met vrienden en familie. Tevens helpt het je het water duurzaam en goed te bewaren wanneer het goed en zorgvuldig is geïnstalleerd en onderhouden.

Of je nu zelf of een professional een automatische tuinberegening laat installeren: het is één van de beste investeringen die je kunt doen. Stel de vraag aan iemand die er al één heeft en gebruikt en ze zullen je vertellen dat het in alle gevallen makkelijker, kosten efficiënter is, tuin en park mooier maakt, het tijd scheelt en daarbij ook geld scheelt. 

Er komt meer bij tuinberegening kijken dan de beregening. Het ontwerp en de installatie spelen een grote rol in de werking en duurzaamheid van het systeem. Voordat je het systeem installeert maak je een ontwerp. Als je het sproeisysteem zelf installeert kunnen onze professionals ook een ontwerpplan voor je samenstellen specifiek gericht op jouw tuin en park.

Naast het verzekeren op een goed werkend en mooi systeem kunnen Rain Bird fabrikanten shut-off and moisture sensing devices bieden die kunnen helpen bij nog meer water- en kostenbesparing en het bijdragen aan een duurzamer systeem.

Laat onze professionals met Rain Bird de tuinberegening voor je doen en zet je tuinslang aan de kant: doe een stap achteruit en kies voor gemak en efficiëntie. Onze tuinberegening gaat ervoor zorgen dat het gras groen blijft, je planten gezond zijn en je vrije tijd kunt besteden aan het genieten van de tuin en niet het bewateren van.

Waarom tuinberegening van Rain Bird?

  • Bespaar tijd: Geen handmatig gedoe maar automatisch.
  • Bespaar water: In vergelijking met handmatig beregenen zorgt een automatisch systeem ervoor dat er een stuk minder water wordt verspild.
  • Bespaar geld: Je planten leven langer en je waterrekening is een stuk lager.
  • Gemak: Kwaliteit, waarde en goede werking: verzekert door ons en Rain Bird.